Tijdens mijn opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heb ik veel als hovenier gewerkt. Ik heb veel verschillende openbare plekken als ook particulierentuinen mee onderhouden en of aangelegd. Terwijl ik dit werk deed merkte ik dat niet iedereen uit een wijk altijd evenveel binding heeft met zijn of haar eigen leefomgeving. Na het afronden van mijn opleiding ben ik als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan om wijk en groen weer te verbinden met elkaar. Om openbare groen locatie in te zetten als ruimte om elkaar te kunnen tegen komen om er broedplekken van te maken voor talenten uit de wijk en concreet invulling te kunnen geven aan duurzaamheidsdoelen van een woonwijk.

Wil je graag meer verbinding, diversiteit, duurzaamheid en samenwerking in een wijk of organisatie? Door middel van het opzetten een samenwerkingsproject of met z’n alle nadenken over een organisatorisch vraagstuk binnen een bestaande organisatie en zorgen voor een aanpak van onderop? Die gedragen wordt door de buurt of omgeving? Hiervoor kunt u vrijblijvend contact met mij op nemen via het contact formulier.

Bij projecten ziet u greep van de project waar ik mede- initiatiefnemer van ben of aan mee heb gewerkt. Zie graag de uitdaging en buigt graag de nee, niet om in een heus wel! Dit is dan ook leidraad in mijn ondernemerschap.

Ervaring in het ontwikkelen, verzorgen van financiering en uitvoeren van projecten op het groen, sociaal en culturele werkveld coördinatie en organisatie. Neem contact met mij op om samen de mogelijkheden van u project te bekijken.

Over Albert
accordion (2)

Hulp nodig bij de uitvoering van een sociaal plan, het bespreken van een nieuw idee, het organiseren van een brainstorm, of wil je graag een buurtmoestuin aanleggen? Laat mij iets weten en dan spreek ik je snel!