Stadstuinderij Piushaven / GroeiTuin 013

Stadstuinderij Piushaven GroeiTuin013

BijStadstuinderij Piushaven werk ik in opdracht van stichting Het Werkt. Ik heb gezorgd dat er een positieve cultuur ontstond en ben op zoek gegaan naar de talenten van de individuele vrijwilligers. Hierdoor zijn de vrijwilligers meer verbonden geraakt aan de tuin. Daarnaast begeleid ik stagiaires, schrijf ik nieuwsbrieven en organiseer kleine evenementen.

Karin Moers, Vrijwilligerscoördinator Stadstuinderij Piushaven:
“Albert is een bevlogen buitenmens, pakt alles aan. Heeft een warme uitstraling, is betrokken en geïnteresseerd. Een fijne, betrouwbare collega.”

Hein van den Hurk, Directeur Stichting Het Werkt:
“Albert heeft echt affiniteit met groen en weet mensen daar op een prettige en natuurlijke manier in mee te nemen. Is enthousiast, verwelkomt initiatieven van vrijwilligers en heeft veel goede ideeën ingebracht ten behoeve van de ontwikkeling van ons project. Erg fijn om met hem samen te werken.”

IMG_20191025_133352464_HDR~2
IMG_20191024_152934037_HDR

Hulp nodig bij de uitvoering van een sociaal plan, het bespreken van een nieuw idee, het organiseren van een brainstorm, of wil je graag een buurtmoestuin aanleggen? Laat mij iets weten en dan spreek ik je snel!