Boschgaard

Boschgaard

Boschgaard realiseert op de plek van ‘De Patio’ in Den Bosch Oost een complex met wijkgerichte sociale ruimtes en woningen in collectief beheer. Dit complex realiseren wij van waardevolle reststromen door het huidige complex niet te slopen maar te transformeren. Boschgaard werkt hierin samen met: Zayaz woningcorporatie, Superuse Studios, Bouwbedrijf Versteegden B.V., bouwcollectief Mas con Menos en iedereen die graag mee wil helpen met het bouwen van dit buurt en burgerinitiatief. Mijn werkzaamheden zijn de organisatie en coördinatie. Het opstellen van de financiële exploitatie en gesprekken voeren met de verschillende partijen met als doel de bouw van buurt en wooninitiatief Boschgaard. Dit doe ik samen met een collectief van bevlogen bewoners en buurtbewoners die graag bouwt aan de buurt. #buurtbouwen Daarnaast ook deels communicatie om het werken met hergebruikte bouwmaterialen en de buurt betrekken in het ontwikkelen van de wijk te promoten.

Warren van Hoof, juridisch en procesbegeleider Van Nimwegen:

“Ieder vastgoed ontwikkelingsproject zou een Albert in zich moeten hebben, met zijn sociale blik en maatschappelijke betrokkenheid zorgt voor hij voor een sterke en waardevolle binding met de wijk.”

Jurgen Arts, projectbegeleider Zayaz:

“Oprecht, constructief én bevlogen. Dat maakt samenwerken met jou, Albert, zo leuk!”

71818346_945819339098402_4597124644774871040_o
IMG_20191005_183303541_HDR

Hulp nodig bij de uitvoering van een sociaal plan, het bespreken van een nieuw idee, het organiseren van een brainstorm, of wil je graag een buurtmoestuin aanleggen? Laat mij iets weten en dan spreek ik je snel!